Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران از :ثبت نام بیش از 3 هزار و 600 متقاضی اشتغال در سایت کا رآ خبر داد.

به گزارش ایلنا از ساری،محمد اسلامی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به این که برنامه‌های محوری اقتصاد مقاومتی سال 97 مازندران در 12 بخش و یک فرابخش تدوین شده است، اظهار داشت: هر یک از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی به عنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان‌ها انتخاب می‌شوند و عملکرد آن‌ها در این راستا بصورت ماهانه مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این سند محوری بایدتحولی کارکردی به عنوان محرک اقتصادی استان در فعالیت دستگاه‌های اجرایی به وجود آورد و هماهنگی و تعامل را افزایش دهد.

استاندار مازندران سهم مازندران از بسته اشتغال در سال 96 را بالغ بر 1100 میلیارد تومان اعلام کرد و با بیان این که این رقم در سال 97 چند برابر خواهد شد، افزود: سه هزار و 670 متقاضی تاکنون برای برخورداری از تسهیلات اشتغال روستایی در سایت کارآ ثبت نام کرده‌اند که مسایل آن‌ها در کمیته‌ها بررسی شده است.

وی با اشاره به این که ایجاد اشتغال باید با ظرفیت‌ها، نیازمندها و استعدادهای جمعیت و سرزمین متناسب باشد، گفت: از 3670 متقاضی اشتغال در سایت کارآ، بالغ بر 1487 تقاضا مربوط به ایجاد دامداری و تولید شیر است و می‌طلبد تا در راستای ایجاد پالایشگاه شیر مورد توافق با شرکت کاله اهتمام جدی صورت گیرد.

اسلامی بهره برداری از قابلیت اسکله نفتی نکا و خطوط لوله انتقال شمال و توسعه ظرفیت نیروگاه برق برای ارتقا توان تولید تا 1000 مگاوات را از محرک های بخش انرژی در برنامه سال اقتصاد مقاومتی سال 97 برشمرد.

وی بر تأمین مصارف صنعتی و صنایع سلولوزی از طریق توسعه زراعت چوب تأکید کرد.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان خواست تا صادرات خاویار استان در سال 1400، پایان برنامه ششم، به پنج هزار تن برسد.

او‌خاطر نشان ساخت: 38 شهر از 58 شهر مازندران از بافت فرسوده برخوردارند که باید احیا و بازسازی شود.

استاندار به افتتاح سامانه روستا کالا به عنوان یک امکان مطلوب کسب و کار برای جویندگان کار اشاره نمود و گفت: «این سامانه، دسترسی آسان به بازار و فروش آسان‌تر کالا و حذف واسطه‌ها را فراهم می‌کند.

مقام عالی دولت در مازندران در این جلسه اعلام کرد که خرید تضمینی برنج پرمحصول طارم و هاشمی در مراکز خرید نکا، بابل و فریدونکنار آغاز شده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۷۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود